Sök

Ringar

Filtrera & sortera

Filter
  Visar 1 - 30 av 77 produkter

  produktlista

  Mixa & matcha

  I vårt sortiment finner du öppningsbara ringar, splitringar och slutna ringar i rostfritt stål, aluminium och andra hållbara material. Dessa ringar är tillgängliga i olika pläteringar som guld, silver, antikbrons, och hematitfärg, vilket gör det enkelt att matcha dem med dina övriga smyckeskomponenter. Välj bland guldpläterade ringar för en lyxig touch eller svarta och antikkopparfärgade ringar för en mer rustik känsla.

  Passar alla dina smyckesprojekt

  Oavsett om du skapar armband, halsband, nyckelringar eller örhängen, har vi de ringar du behöver för att få jobbet gjort. Våra öppningsbara ringar är särskilt användbara för att enkelt fästa och byta ut smyckesdelar, medan splitringar erbjuder extra säkerhet för dina mest värdefulla skapelser. De olika storlekarna, från små 3 mm ringar till större 35 mm, gör det möjligt att anpassa dina projekt efter exakt dina önskemål.

  Variation ger frihet

  Med ringar från Pärlgrossisten kan du skapa smycken med både stil och funktionalitet. Våra högkvalitativa material säkerställer att dina smycken håller länge, medan den breda variationen av färger och pläteringar låter dig experimentera och hitta den perfekta kombinationen för dina designidéer. Låt din kreativitet flöda och skapa unika smycken som verkligen speglar din personliga stil.

  Utforska vårt sortiment av ringar idag och hitta de perfekta komponenterna för dina nästa smyckesprojekt. Med produkter från Pärlgrossisten är du alltid redo att skapa något vackert och unikt!