Din varukorg är för närvarande tom.

Om oss

Vi känner att vi har lyckats när du hittar skaparglädje hos Pärlgrossisten!

Lite kort om oss

Pärlgrossisten startades som en liten hobbyverksamhet vintern 2006 i Kävlinge och har med tiden vuxit till en av Sveriges populäraste pärlbutiker på nätet. Sedan 2012 ägs verksamheten av Mr Steinsson AB i Borås. 

Vi har ett brett sortiment och erbjuder god kvalité till låga priser. Detta kan vi göra tack vare flera bra inköpskontakter utan mellanhänder. Vår målgrupp är både privatpersoner och företag, som tillverkar smycken och/eller säljer detaljer.

Målsättning

Pärlgrossistens målsättning är att tillgodose alla behov med ett stort sortiment av olika produkter. Här finns olika typer och storlekar av pärlor och olika smyckesdetaljer t.ex. lås, kedjor, tags, mellandelar, Diamond Painting, Paracord och mycket mer.

Miljösäkring

Vi jobbar enbart med leverantörer som kan garantera oss att produkterna är nickel, bly och kadmiumsäkra. Vid varje inleverans nickelsäkrar vi produkterna själva. Dessutom så gör vi kontinuerliga miljökontroller tillsammans med oberoende tredjepart för att säkerhetställa produkterna från våra leverantörer. Vi följer den kemikalielagstiftning som finns inom både Sverige och EUs lagkrav t.ex. "Reach förordningen". 

Vi erbjuder även:

  • God och snabb service
  • Snabba leveranser

Vi lyssnar mycket på våra kunders önskemål och vår ambition är att hitta och ta hem de produkter som du vill ha. Tipsa oss gärna om vad du saknar, så ska vi göra vårt bästa att för att få in önskade produkter i vårt sortiment.

Vi känner att vi har lyckats när du hittar skaparglädje hos Parlgrossisten.se

Mvh
Johannes med personal 

Mr Steinsson AB
Org. Nr: 556813-4810
Godkänd för F-skatt

Till toppen

Nyheter för dig!

Hitta oss

Vi känner att vi har lyckats när du hittar skaparglädje hos Pärlgrossisten! Läs mer »