Sök

Om Pärlgrossisten

Vi känner att vi har lyckats när du hittar skaparglädje hos Pärlgrossisten!

Lite kort om oss

Pärlgrossisten startades som en liten hobbyverksamhet vintern 2006 i Kävlinge och har med tiden vuxit till en av Sveriges populäraste pärlbutiker på nätet. Sedan 2012 ägs verksamheten av Mr Steinsson AB i Borås. 

Vi har ett brett sortiment och erbjuder god kvalité till låga priser. Detta kan vi göra tack vare flera bra inköpskontakter utan mellanhänder. Våra kunder spänner från hobbyister till professionella designers och företag som delar vår passion för skapande.

Vår vision

Målet med Pärlgrossisten är att vara din ultimata resurs för pärlor och smyckestillbehör, oavsett projektets storlek eller komplexitet. Vårt sortiment inkluderar allt från pärlor i olika former och storlekar till smyckesdelar såsom lås, kedjor, berlocker, mellandelar, Diamond Painting, Paracord och mycket annat.

Vårt miljöengagemang

Vi jobbar enbart med leverantörer som kan garantera oss att produkterna är nickel-, bly- och kadmiumsäkra. Vid varje inleverans nickelsäkrar vi produkterna själva. Dessutom så gör vi kontinuerliga miljökontroller tillsammans med oberoende tredjepart för att säkerhetställa produkterna från våra leverantörer. Vi följer den kemikalielagstiftning som finns inom både Sverige och EUs lagkrav t.ex. "Reach förordningen". 

Vi erbjuder även

  • God och snabb service
  • Snabba leveranser
  • Ett öppet öra för våra kunders önskemål och förslag. Vi strävar efter att kontinuerligt utöka vårt sortiment baserat på vad du söker. Dela gärna med dig av dina idéer!

Vi känner att vi har lyckats när du hittar skaparglädje hos Parlgrossisten.se

Mvh
Johannes med personal 

Mr Steinsson AB
Org. Nr: 556813-4810
Godkänd för F-skatt