Din varukorg är för närvarande tom.

Dies

Dies är små metallformar som används inom scrapbooking och pappersterapi för att skapa olika mönster och former på papper och kartong. Man använder dies och en stansmaskin för att få ut dessa formerna ur pappret precis som man använder ett pepparkaksmått till pepparkaksdegen. Diesen placeras på papperet eller kartongen och förs genom stansmaskinen. Resultatet blir att pappret har ett hålrum och i diesen sitter den form som klipptes.

Dies finns i många olika storlekar och former, och kan användas för att skapa allt från enkla former till mer komplicerade mönster. Det finns även dies som inte klipper pappret utan bara skapar ytor/mönster på det, såsom en tegelvägg.

Det finns många olika sätt att använda dies inom scrapbooking. Det användas för att skapa figurer, mönster eller bokstäver till att dekorera scrapbooking-sidor. Det går också använda dies för att skapa inbjudnings-, tack- och gratulationskort eller för annan pappersterapi. Dies kan också användas tillsammans med andra tekniker, såsom färgläggning, för att skapa unika och personliga alster.

Till toppen

Nyheter för dig!

Hitta oss

Vi känner att vi har lyckats när du hittar skaparglädje hos Pärlgrossisten! Läs mer »