Din varukorg är för närvarande tom.

Tejp

Tejp är ett användbart verktyg inom scrapbooking som finns i många olika former och storlekar. Här är några exempel på tejptyper som ofta används:

Dubbelhäftande tejp: en typ av tejp som har lim på båda sidor och kan användas för att fästa olika föremål på din scrapbooking-sida. Dubbelhäftande tejp är bra för att fästa föremål som inte ska flyttas runt efter att de har satt fast, eftersom tejpen är svår att lossa.

Maskeringstejp: en typ av tejp som är lätt att lossa efter att den har satt fast. Den används oftast som hjälp till att skapa ramar, raka linjer eller mönster på din scrapbooking-sida. Maskeringstejp kan också användas för att skydda områden på din sida när du arbetar med andra tekniker, som till exempel färgläggning.

Transparent tejp: en typ av tejp som är genomskinlig och kan användas för att fästa föremål på din scrapbooking-sida utan att det syns att tejpen finns där.

Papperstejp: en typ av tejp som är tillverkad av papper och används oftast för att fästa papper eller kartong på din scrapbooking-sida. Papperstejp är bra för att skapa en naturlig känsla på din sida eftersom den inte sticker ut som en annan färg eller ett annat material.

Det finns många olika sätt att använda tejp inom scrapbooking, och därför kan vara bra att ha en mängd olika tejptyper att välja mellan så du kan skapa olika effekter och stilar på dina alster.

Till toppen

Nyheter för dig!

Hitta oss

Vi känner att vi har lyckats när du hittar skaparglädje hos Pärlgrossisten! Läs mer »