Din varukorg är för närvarande tom.

Papper

Det kan vara bra att ha en mängd olika papper att välja mellan för att kunna skapa olika känslor och stilar på dina alster. Här är några exempel på papperstyper som ofta används inom scrapbooking:

Kartong: ett tjockt och stabilt papper som är lämpligt att använda som grund för en scrapbooking-sida. Du kan också använda kartong för att skapa dekorationer som exempelvis figurer eller bokstäver.
Mönstrat papper: ett papper med olika mönster såsom rutor, prickar, linjer eller olika figurer. Mönstrat papper kan användas som en bakgrund för din scrapbooking-sida eller för att skapa olika element, som exempelvis dekorationer eller ramar.

Glittrigt papper: ett papper med en yta som glittrar och lyser som kan ge en festlig och glammig känsla till din scrapbooking-sida.

Papper med struktur: ett papper som ser ut som trä där man kan känna en relief av ådringen är ett exempel som kan ge en annorlunda och intressant känsla till din scrapbooking-sida.

Fotopapper: ett papper speciellt anpassat för att skriva ut foton på. De kan användas för att skapa fotokollage eller för att skriva ut stora foton som används som dekorationer.

Det finns många fler sorters papper att välja på såsom transparenta, servetter och handgjorda för att nämna några. Det är viktigt att tänka på att olika papper har olika egenskaper, så det kan vara bra att experimentera med olika papperstyper för att hitta var de olika papprena passar bäst.

Till toppen

Nyheter för dig!

Hitta oss

Vi känner att vi har lyckats när du hittar skaparglädje hos Pärlgrossisten! Läs mer »